Blogosz

MESE NINCS.

Madáretető

2014. november 13. 08:11 - BlogoszEditor

Ugye madárnak lenni, illetve az etetésnek ellent nem állni összefügg. Épp ez jutott eszembe, amikor ezeket a fotókat készítettem. Úgyhogy mutatom is a madarakat és a madáretetőt. (Hjaj, de sokan vannak... De hátha, hátha nem elegen - hátha mi többen.) Kellemes november 16-át kívánok, előre is!

20141028_104213.jpg

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

20141028_104205.jpg

 

Ugyanakkor készítettem egy kortársművészeti alkotást román polgártársaink épülésére is. (Aki esetleg nem vágná, az nézze meg a szótárban. Rosszabb esetben pedig élőben, a következő öt évben.)

Totodată am ctitorit o lucrare de artă contemporană şi pentru delectarea concetăţenilor noştri români. (Cine nu înţelege cumva, să se uite în DEX. Sau - în cazul mai râu - în realitate, în următorii cinci ani.)

Vă urez anticipat o zi bună, pentru 16 noiembrie...

Copy of Copy of presedintele-care-uneste-1.jpg

 

(A képek szabadon átvehetőek és terjeszthetőek. Pozele pot fi preluate şi distribuite liber.)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr586881913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása