Blogosz

MESE NINCS.

Jogos

2015. május 05. 13:31 - BlogoszEditor

Az Avangarde intézet legfrissebb felmérése szerint továbbra is Klaus Iohannis vezeti azon politikusok toplistáját, akikben a leginkább bíznak a romániai választók - ami pedig az intézményeket illeti, a legnagyobb (81%) bizalma a románoknak a tűzoltókban van.

Nos, a tűzoltók vezető pozíciója kapcsán egyrészt határozottan WTF. Másrészt viszont nem is csoda, hiszen ami itt megy, kormányzás címszó alatt, az csak folyamatos tűzoltás. Sőt, időnként egyenesen gyújtogatás. Harmadrészt azért is rohadtul stílusos, mert (és itt Iohannisra is gondolok), ugyebár ţara arde şi baba se piaptănă van. Negyedrészt amit Iohannis eddig mutat, az égés. Ötödször, de nem utolsósorban pedig azért teljesen jogos, mert igen gyakran van alkalmunk ebben az országban azt kívánni, hogy a tűz ígesse meg.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr277431982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása