Blogosz

MESE NINCS.

I do not feel very polite when I rave and my body is naked

2015. augusztus 16. 16:33 - BlogoszEditor

Utolsó napon a Szigeten még csak hajnalodik, és hazavonul az ember a tömegben, amikor egy holland hirtelen angolul kezd beszélni, és ezt a vallomást teszi: "I do not feel very polite when I rave and my body is naked". Utolsó napon már nincs ruhavasalás, ha eddig lett volna – bár tervben volt minden nap, és egy nap sem sikerült.

Utolsó napon délelőtt már a Colosseum nevű helyszínen is majdnem egyedül tolod, és a kukák is üresek, a kutya sem dobott beléjük, vagy legalább melléjük semmilyen életjelet. Utolsó napon a Sziget reklámfeiratát sem világítják már meg színes fényekkel, ott fehérlenek a maguk természetességében a gigantikus betűk. Utolsó napon a vécétisztító jármű sem locsolja már vízzel (oké, semmi mással sem, nyugi) az embereket. Utolsó napon az ember szakít időt arra, hogy ilyeneket írjon a sajtóirodában. Utolsó napon már nem ciki, hogy egyre többen „Buda FCKN Pest” feliratú plólóban járnak, amit itt lehet kapni valahol. Utolsó napon már a legrekorderebb módon gáz őskövület szám is frenetikus. Utolsó napon már a Sziget fölött elhúzó repülőgépek nem húznak fölénk chemtrailt, csak simán mennek. Utolsó napon hiába próbálsz ehhez a bejegyzéshez képet feltenni, nem megy. Utolsó napon már tényleg olyan, mintha az egy héttel ezelőtti első nap valójában egy hónapja lett volna. És a jövő évi tíz év távlatban kelletné magát.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr477710750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása