Blogosz

MESE NINCS.

Tér/kép

2015. október 07. 14:41 - BlogoszEditor

Azt mondja itt, egy szövegben, amivel dolgozom, hogy mindegy is, kik Budapestre utaztak, majd "a nemzet főteréig zarándokoltak". Hm, na igen, jut eszembe: a nemzet főtere... Ebben a korszakban valójában melyik az?

Ahogy ez a nemzet mostanában viselkedik, meg ahogy viselkednek vele az irányítói, annak alapján a nemzet főtere jelenleg a Rákóczi tér. Ahogy az átmenetileg sokasodó síkagyúak ismét annyira kívánják az orosz érdekszférába való tartozást, annak alapján a nemzet főtere jelenleg az oroszok által által '56-ban szétlőtt, az ellenük folytatott küzdelem egyik fő helyszíneként számon tartott Széna tér. Ahogy az országot mostanában szétkapják, annak alapján a nemzet főtere jelenleg a fölöslegesen szétdúlt, és a sokadik határidőre sem elkészülő Széll Kálmán tér. Ahogy a szélsőségek átmenetileg nagyon népszerűek, divatosak, annak alapján a nemzet főtere jelenleg a mindenféle csavargóval és balhékkal teli Deák tér. Ahogy a közhangulat és a politikai kurzus alakul még egy darabig, annak alapján a nemzet főtere jelenleg a Szent Orbán tér. Ahogy az összes többi vezetőhőz hasonlóan az államfő sem más már, mint egy giccses dísz a miniszterelnök hajtókáján, annak alapján a nemzet főtere jelenleg az államfői palota mellett lévő Dísz tér. Ahogy a minden eddiginél erősebb jelenlegi pártmaffia propagandájának minden eddiginél többen dőltek be, és ahogy ezeket békemeneteltetik és tüntettetik és mindenféle nagygyűléseztetik, annak alapján a nemzet főtere jelenleg a szájhősök terévé züllesztett Hősök tere. Ahogy mind magyarázok itt én is a népnek, annak alapján a nemzet főtere jelenleg az Örs vezér tere. Ahogy persze Budapest minderről nem tehet, és nagyonis szeretem amúgy, és minden alkalommal elzarándokolok több vagány látványosságához, és bulis helyére is, így például a kiemelt helyeim között az Erzsébet téren lévő Akváriumba is, annak alapján a nemzet főtere jelenleg az Erzsébet tér.

Bár lehet, hogy ők meg eleve a Kossuth térre gondoltak, mint a nemzet főtere. Csak akkor meg nem tudom, miért, hiszen szép is, történelmi háttere is van, az tény, csakhogy ott van a régebben Országgyűlésként tisztelt, de mára már csak parlamentként izélt izé, ahol szegény nemzet legújabbkori gondjai kezdődtek, a politikai prostituálódással, valamint de facto elkurvulással. Úgyhogy szerintem mégiscsak leginkább a Rákóczi tér lesz az.

20150817_141603.jpg

És akkor már nem bírtam megállni: egy idén nyári képem Budapestről, csak úgy - azért ez mindig ott van, a többi meg elég káros, de múlandó

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr437925142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása