Blogosz

MESE NINCS.

Mi a menőü máma Butapesten?

2016. október 06. 17:48 - BlogoszEditor

Ugye feltűnik a dizájnbeli hasonlóság? Sőt, talán túlzás is dizájnról beszélni: csupán oda kell tenni baszni cseszni a nemzeti színeket bármihez, háttérnek, és máris kész. Nemzeti mázzal minden kreténséget, minden giccset és minden disznóságot el lehet adni.

Legutóbb tegnap jártam Budapesten, nem sokkal az 1989 utáni legaljasabb magyar kormányzat eddigi  legmocskosabb propaganda-hadjárata és bukott álreferenduma után. A plakátförmedvényeik lassan eltűnnek szegény Butapesten is az utcákról ám hamarosan újabb manipulatív szennyekkel ragasztják majd tele Magyarországot, mert az érvénytelen "népszavazásuk" sem állítja meg őket, sőt, ugyanígy folytatják majd az agresszív hazugságkampányaikat, a hatalmuk megtartása érdekében, főleg, hogy jönnek a "választások" is. Na, de addig más plakátoknak is több helyük van a hirdetőfelületeken (amely felületeket az egész országhoz hasonlóan amúgy szintén teljesen a saját maffiája szolgálatába állított át már a mostani rezsim, jut eszembe). És úgy látszik, most nagyon megy ez a hirdetési stílus.

Na, de én most csak fotóztam. Pár órája, az Aréna Plázánál. (Kattintásra nagyobbra híznak a képek, dupla élvezet. Mondhatnám, zsír.)

0.jpg1.jpg2.jpg3_1.jpg4.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr1711775609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása