Blogosz

MESE NINCS.

Szereposztás

2016. december 24. 10:56 - BlogoszEditor

Idén is küldtek a szerkesztőségbe karácsonyi rajzokat gyerekek. Ezekből kiválasztottam egyet (amelyet speciel azért találok aranyosnak, mert a rajzoló odaírta a szereplők fölé magát a szereposztást is), és ezzel kívánok. Ismeretlenül is köszi a harmadik osztályos Vasadi Debórának, aki a biharfélegyházi Jakó Zsigmond Általános Iskola tanulója. :)

h667hjhn.jpg

Ennyit akartam most. De akkor váratlanul találkoztam még ezzel, az Oradea Shopping City nevű nagyváradi bevásárlóközpontban. Bár igazából érthető, miért írták rá, mégis valahogy csúnya gesztus is, meg vicces is, hogy azt írja a gyermekeknek készült házikón, hogy "KÉRJÜK, NE ENGEDJÉK FELMÁSZNI A GYEREKEKET A JÁTÉKOKRA!!! KÖSZÖNJÜK!" És persze mindezt a karácsonyi vásár közben. Sőt, ugyancsak ebben a komplexumban van játszóház is, abban kiállított háromkerekű biciklik, és azokon is ugyanezt írja. Az még szebb. Hát na. Az üzlet karikor sem gyerekjáték. :P

kopizsok15644547_12185887d31529688_230454234_n.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr7312064085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása