Blogosz

MESE NINCS.

Most az Öné a döntés! Ja, nem, most sem egészen

2017. július 18. 21:45 - BlogoszEditor

Nagyon fontos kérdést akarok most dűlőre vinni. Az van, hogy csomagolnom kellene, hogy menjek a Campusra, de helyette itt gépezek, és kitaláltam, hogy akkor posztolok valamit. A felvetendő kérdés alapvető. Ez a gépezés, közben zenehallgatás valójában pótcselekvés most. Igen komoly tétje van ennek a bejegyzésnek. Ha még sokáig húzom itt, akkor végül csak reggel fogok hozzálátni a csomagoláshoz, és vagy lekésem a fuvart, vagy itthon felejtek valami alapvető fogkefét és trikót.

Szóval úgy adódott, hogy a debreceni Campus feszten gyakorlatilag egyszerre fog fellépni (ám külön helyszíneken, nyugi) a Prodigy és az Elefánt. És mindkettőt szeretem. Az egyik nagyon jó kis pózolós, és a teljesen precíz, tudományos igényű műfaji besorolása szerint putyahencapindiér kréziessz mafadakaz, továbbá ávanaszíóldöhenc ju fakin partipípöl zene, a másik pedig jelentősen lassabb hömpölygésű, de sokkal erősebb sodrású is, a Kispál óta abszolút a legjobb magyar szövegvilággal, nem is tudom, honnan kerültek elő. Persze amúgy semmi különös: a fesztiválok temészetes velejárója az ilyen idősáv-dilemma. Csak ez most kirívóan fontos. Csak ezzel most el tudom odázni a csomagolást. És úgyis itt van ez a szavazásgenerálási lehetőség is a blogomon, így egy ideje minden fontos kérdésben kikérem az olvasók véleményét. És úgyis még elleszek itt egy darabig, mielőtt pakolni kezdek.

Úgyhogy azt találtam ki, hogy megszavaztatom a tisztelt olvasóimat, és - ha nem is épp kötelező érvényűnek veszem magamra nézve, hiszen azért pillanatnyi impulzusok is a döntés részei lesznek - jelentős befolyása lesz a jelen voksolás végeredményének arra, hogy végül melyikre megyek. :) Ne sajnáljon, küldjön el végre, oda, ahova megérdemlem!  Köszi. Itt van tehát a népreferendum.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr6112672825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása