Blogosz

MESE NINCS.

Pofonok a tájékoztatón

2017. október 26. 12:01 - BlogoszEditor

Sajtótájékoztató egy környezetvédelmi alapítványnál. A kutyát  szép, barátságos vizsla  kizárták erre az időre az udvar fölött keringő külső folyosóra, amikor jöttem, láttam is, hogy reszket, most pedig ott kint fázik, és nyüszítget befelé, bele a gazdái mondanivalójába és a mi kérdéseinkbe. Bent viszont most nem maradhatott, mivel rendezvény van. Ő túl nagy ide de nem mindenki az.

Ugyanis a rendezvény alatt gyanús zajok vannak idebent, aztán egyszercsak lerohan az irodának kialakított galériából egy macska, és a tájékoztató közben jó alaposan és nagy területre kiterjedve végigpofozgat egy papírgalacsint a termen, a beszélők és az újságírók között viaskodva áldozatával, aztán egy darabig nézi, hogy mi van itt, majd visszamegy fel, később pedig megint leviharzik. Egy adott pillanatban azt is mérlegeli, felugorjon-e a tájékoztató prezídiumának asztalára. :) Szerintem fel kellene  én biztatgatom is gondolatban, ő is már az előzetes, helyezkedő mozdulatokat teszi, de a telepátia végül nem működik. Minden esetre jól megy ez a dupla közjáték egy ilyen profilú szervezethez.

Sőt, be lehetne vezetni máshol is. Sőt, sok olyan hely van, ahol jobb is lenne, ha a sajtótájékoztatón csak kuyták és macskák lennének.

Esetleg denevérek. Mert amikor a macska otthonos vergődései közepette az immár mintegy mellékesen zajló tájékoztatón az immár mintegy mellékesen ott tartózkodók épp a denevérpopulációról beszélnek, akkor veszem észre, hogy pont a beszélők feje fölött, a galériabeli irodában ott lóg egy zsinóron egy denevér. Igaz, az mű. Pedig mozog az is, forog körbe a zsinóron sőt, igazán lehetne már az is igazi, főleg egy ilyen környezetvédelmi alapítványnál. Így lenne teljes a mai nap. Bár ez itt így sem alakult rosszul.

Kint...

20171026_113401e.jpg

eközben odabent...

20171026_113222e.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr8713087048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása