Blogosz

MESE NINCS.

(Zárójeles megjegyzések egy önmagát zárójelbe tett figuráról)

2023. június 26. 12:26 - BlogoszEditor

(Most csak ezzel kapcsolatban akarok pár megjegyzést tenni. Bár ez a Demeter Szilárd hetente mond valami ugyanilyen tahóságot, és értem is, hogy szándékosan kommunikál így, ez választott módon proli stílus, szerep, és ez megy a pártjához, a Fideszhez is, ugye. Amúgy meg ha valamit, akkor ezt a Diétás Magyar Múzsa oldalt érdemes követni Facebookon.)

hjk.png
nevtelen2_1.png
[Na szóval.
Történetesen én például elég jól ismerem ezt a Demeter nevű pártkádert, sőt, véletlenül úgy alakult, hogy pontosan követhettem, láthattam a metamorfózisát: akkor is ismertem, amikor még rendes és jó akaratú ember volt, és azt is végig láttam, ahogy következetesen, szisztematikusan hátat fordított mindennek, ami tisztességes és jó, és sok kétes munkával felépítette magát fideszpojácává, kártékony és rossz emberré. És még értem is, mit miért tett, még az igazi motivációit is vágom. (Amik amúgy egy ilyen pártrobottól meglepően emberiek, de azokat nem fogom taglalni, azok szigorúan a magánügyei. Ami nem a magánügye, az a mérhetetlen társadalmi károkozása és garázdálkodása, és itt erről van ám szó.)
Na de a Diétás Magyar Múzsa nem ismeri őt. És mégis tűpontosan leírja Demeter komisszár és apparatcsik elvtársnak ezt az egyik oldalát legalábbis. Lehet, hogy csak olcsón élcelődni akar a Diétás Magyar Múzsa, de meglepően beletalál a dolgok közepébe. Pedig azt hinném, aki nem ismeri a szóban forgó illetőt, annak azért nem jön le, hogy többek között precízen erről van szó, amit itt leírnak, a második bekezdéstől. Szóval nem tudom, honnan szedték ezeket a dolgokat, de ezek szerint lerí róla a parvenüség, a kisstílűség, a vidékies ótvarkodás a nagyvárosban, a kínos vagánykodás a pálya szélén, a szánalmas főnökösködési manírok, a minden alapot nélkülöző beképzeltség, a komikus pökhendiség, meg az összes ilyesmi. Ezen kvalitások révén persze tipikus és ideális Fidesz-katona - de hát ha valakinek az a fő életcélja, hogy jó pártdroid legyen, akkor jobb nem is belegondolni, miféle élet lehet az valójában. De legalább ne okozna annyi kárt maga körül, sok mindenki másnak, amennyit okoz.
És ő csak egyetlenegy példány a Fidesz hatalmas létszámú szolgaseregéből...]
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr3318154268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása