Blogosz

MESE NINCS.

Forog a sírjában

2008. szeptember 27. 21:14 - BlogoszEditor

Már megint Dávid Ibolya lett az MSZP MDF elnöke.
Előzőleg a két nagy párt is megpróbált - titkosszolgálatok révén - beleszólni az elnökség sorsának alakulásába, az ellenjelöltet pedig végül kiütötték, így Dávid egyedül szállt versenybe a mai választáson, és lett megint elnök.
Ime a Harmadik Magyar Köztársaság első miniszterelnökének, az MDF máig egyetlen emblematikus figurájának, a rendszerváltás levezénylőjének, azaz néhai Antall Józsefnek a reakciója a fejleményekre.
csv4.jpg copy-of-csv.jpg copy-3-of-csv.jpg copy-2-of-csv.jpg

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr32637826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vazek 2008.09.28. 08:56:49

Dávid Ibolya csak halvány árnyéka Antal józsefnek, vagy talán még az sem, pedig szeretne Antal József kaliberű politikus lenni, s megeshet, hogy annak is képzeli magát. Egyik legnagyobb hibája, hogy örökké egy jobboldali párt vezéreként nyilvánul meg szóban, miközben tettekben folyamatosan az MSZP kezére játszik és játszott. Bizony ideje lett volna már őt is eltávolítani az MDF éléről, bár a titkozrendőrségi módszreket elítélem.
süti beállítások módosítása