Blogosz

MESE NINCS.

A Magyarok Nyulai

2010. március 04. 21:21 - BlogoszEditor

Egy ország csapott a homlokára ma este. És a leszakadt nemzetrészek is az országéra.
Mert az előbb bemondta a híradó: a Magyarok Nyilai azt is tervezte, hogy megtámadja - és lehetőség szerint kellemesen megveri - Lendvai Ildikót.
Végre eljött tehát a konszolidációs projektek ideje...

Ezek a balfékek meg idő előtt bekaszlizták az egész bandát.
Ó, te jószagú Internacionálé! Már megint mit csinált a magyar rendőrség?

Eddig a született bűnözőknek, valamint a táncoskomikusoknak kijáró, s kicsit vidámságba hajló ignoranciával figyelhettük, ahogy a Magyarok Nyilai elfoglják méltó helyüket a tegezben - a szervezet tagjai pedig a Budapesti Állat- és Növénykertben zárkákban. A magától értetődőt elfogadó halvány legyintéssel nyugtázhattuk azt is, hogy odabent már egy ideje várja e terrorbohócokat atyuskájuk, ajatollah-uk, führerük, a Budaházi György nevű magyargyűlölő. (Hiszen csakis magyargyűlölő lehet, aki annyi surmósággal és zavarkeltéssel égeti a saját drága nemzettársait, mint ő.)
Szóval épp a normális kerékvágásban haladt minden, amikor kiderült ez a dolog. Hogy Lendvai Ildikót is sűrű popsinrúgásokban tervezték részesíteni.

A magyar karhatalom újabb óriási melléfogására derült tehát fény. Elfogni és bezsuppolni pár embert, mielőtt még megsuhogtatják a nyilaikat Lendvain?! Mégis miféle eljárás ez? Tényleg a magyar nép, az ország ellen vannak hát a fakabátok. :P
Egyben hatalmas imázsjavulás e hír az egyébként hivatásszerűen übergáz Budaháziéknak. Hiszen a sok marhaság mellett valami nemeset, valami jót is terveztek. Egy ország érez most velük pár pillanatra. A humánum fellobbanó tüzénél tekinthet egymás reménytől fénylő arcába egy nemzet.
És hiszem, vallom, hogy egy jogállamban az kifejezetten enyhítő körülmény lesz majd, ha a bíróság bizonyítottnak látja a Lendvai kesztyűbe dudálásra való oktatásának terveit. A merénylőpalánták rehabilitációjának első lépése lehet ez.

Immár én is igazi mozgalmári lendülettel dúdolhatom a tavaszi szélbe - március magyar idusa előtt (s a 15-re készülő utcai kampányhőbörgések műhangulatától előre megrészegülten) - a forradalmi igazságtétel dalát.
En it góz lájk disz: la-di da-di, free Budaházi!

Na azért persze ne végleg, jaj, dehogy. Csak arra a fél órára, plíííz.
Ha taxival megy, még hamarabb lezavarhatja az egészet.
Lendvai valahol a belvárosban lakik. Budaházi különleges eltávval igazán elugorhatna odáig. De amúgyis érdemes lesz sietnie, mert ha nem ér időben vissza a kaptárba, akkor - a mai politikai-igazságszolgáltatási trendeket figyelembe véve - időközben Lendvai elvtársaival telik meg az összes cella. S akkor a Magyarok Nyulai megint kívül rekedenek az őket ősi jogon megillető rácsos élettéren, s megint az utcákon fognak villámgyorsan elszaporodni.
(A következő lépés meg majd az lesz, hogy a kormányra kerülő Fidesz esetleg kiereszti ezt a tasmán ördögöt, s megteszi rendészeti miniszternek - de ez már egy másik történet.)

A lényeg azonban a lényeg: mindenki megjavulhat.
És ha valaki végre nem terrorcselekményeket tervezget állandóan P. Mobil pólóban, hanem a magyarországi zajszennyezésért felelős Lendvait akarja kihúzni a konnektorból, az mégis megédemel még életében egy fél órácskát szabadon.

Gyerünk hát, elő a Budapesten egy ideje már ismert slágerrel. Letmihírjuszéj!
Most csak a fiúk! Most csak a lányok! És most mindenki egyszerre: la-di da-di, free Budaházi, the king of the dork, king of the dork!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr642637992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása