Blogosz

MESE NINCS.

Színfolt

2010. június 28. 00:46 - BlogoszEditor

Mégis ott vagyunk a vébén, kint vannak a magyarok. Bár nem úgy, ahogy szeretnénk.

A mai kapitális bírói tévedéseket elemezgeti mindenki - így tettem én is, végigkockázva a neten elérhető videókat, árgus szemekkel követve a felvételeket. És a hibásan elbírált gólok után egy kis kellemes színfoltot is felfedeztem, ami másnak nem szúrt szemet sehol. Szóval mégis magyar részvétellel zajlik a vébé.

ottnihu.jpg

A nemrég véget ért Argentína-Mexikó találkozón, Dél-Afrikában, a johannesburgi Soccer City stadionban ott voltak a mieink is. Először a meccs közvetítésekor lettem figyelmes erre, de azt hittem, a mexikói zászló látszik egy másodpercig. De bizony ez a magyar.

A kimerevített képről készült screenshot azt mutatja, mennyire és milyen szinten tudunk jelenleg beleszólni a világ labdarúgásába. A hivatalos FIFA-összefoglalóban mozgásban is megtekinthető ez, a kisfilm végén, amikor Messi lő.

mazaszlo.jpg

Hát, a magyar kemény magnak annyit, hogy szevasztok! ;)
(Egyébként azóta megkérdeztem az Magyar Televízió sportszerkesztőitől, mit tudnak a kiküldött tudósítóik a magyar szurkolókról - ám mint kiderült, semmit. De azt mondják, ha tudnak, készítenek róla egy kis színest, utána fognak nézni, bár Dél-Afrikában ez nehéz, körülményes.)
Esetleg a válogatottat is ki lehetne utaztatni, hogy szokják. Sajnos másként úgysem jutnak ki, talán a 2014-esre sem.
Addig sem ártott volna, ha valaki a zászlósok közül beszalad a pályára, hogy ott is legyen magyar - 24 év után. Amíg le nem zavarják onnan, mint illetéktelen résztvevőt. Bár - a mai történéseket figyelembe véve - lehet, hogy ez sem feltétlenül tűnt volna fel a bíróknak.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr982638073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása