Blogosz

MESE NINCS.

Szezám zárul

2008. február 14. 12:37 - BlogoszEditor

Az ezen a helyen közzétett előző bejegyzésemben beígért adatközlés határideje lejárt.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr992637784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Örshalmi 2008.02.15. 01:41:33

Szolgálati közlemény annak, akit érint: Kedves ember! (Gondolkoztam, hogy a neveden szólítsalak-e, de leszek annyira becsületes, hogy nem teszem.) Bocs, hogy a fáradságos munkával hosszúra nyújtott hozzászólásodat végülis kénytelen voltam innen kimoderálni (ellenkezik is az elveimmel az ilyesmi), de ez nem siratófal. És abszolút nem is köszön az itt felvetett témáknak az, amit írtál. Légy olyan kedves és saját magánjellegű érzelmi problémáidat mailben oszd meg velem (vagy - lehetőség szerint - mással), ha szükségét érzed. Kellemeset, Örs

Alfer 2008.02.15. 13:38:02

1 Jómagam furcsáltam volna, ha az MPP bejegyeztetése most akadály nélkül ment volna, miután annak idején még az aláirásgzűjtésben is akadályoztatva voltak. Ha jól tudom ők maguk sem számitottak akadálymentes bejegyeztetésre, még akkor sem, ha az alapszabályból kihagyták legfőbb célkitűzésüket a székely autonómiát, de hát ugye a román politikum sem hülye azért, bár ha be is kegyzik őket, s utána előveszik az autonómia ügyét, könnyű lesz őket elhallgattatni törvényes úton, hiszen olyannal foglalkoznak, ami nem szerepel a statútumban. (Akár csak a Magyar Gárdát látnám.) Az visznt rejtály számomra, hogy miképpen élhet óvással egy olyan szervezet, mely nem is létezik? Ha nincs bejegyezve, akkor nem létezik, s ha én nem létezek, nincs se születési bizonyitványom, se személzasynosságim, akkor senki ellen nem indithatok pert, vagy egyébb birósági eljárást. Na, ezt magyarázza meg nekem valaki.
süti beállítások módosítása