Blogosz

MESE NINCS.

Emlékkönyv

2010. július 29. 14:21 - BlogoszEditor

Indult egy búcsúblog. Jó, hogy az utolsó Kispál-koncert promóciójának része, de attól még lehet érdekes is. Olyan, mint amikor a suliban az emlékkönyvek járak körbe.

A korszakot hamarosan lezáró koncert szervezői indították el az enkispalom.blog.hu felületet, ahol írókat, költőket, zenészeket és újságírókat kérnek fel megnyilatkozásra. Arra, hogy fejtsék ki a gondolataikat a távozó csapatról - és nem csak arról.

Szerintem egyelőre nem unalmas lapozgatni ezt az emlékkönyvet, ahogy gyűlnek benne a színes bejegyzések. Olyan szemmel nézve sem utolsó, hogy egyes ott megnyilatkozó személyiségektől talán többet vártunk volna, de eléggé sekélyes lett. Ez is figyelemre méltó ám, mivel meglepő. Meg aztán vannak kellemes és szabatos szövegek is. Nekem például eddig a Stumpf András írása tetszik a legjobban. Szívemből szól, szinte végig.

Ja, s éppen a fent bemutatott blog indulásával egyazon napon kezdtem el leegyeztetni Lovasi András sajtósaival egy búcsúinterjút, a saját blogom számára. Majd jön az is. Megadjuk a módját. Hiszen, egyszer köszön el a generációnkat nagyban alakító Kispál. Reméljük. Mert ha mégis visszatér, az nagyobb csalódás lenne, mint a távozása.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr592638088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása